Miljøvennlig Etterisolering

IsoCell isolasjon er finmalt og fyller og tetter alle små sprekker og hulrom. Den gode komprimeringen former isolasjonen til en homogen «matte» som ikke synker sammen.


Etterisolering med IsoCell isolasjon stopper trekk, reduserer fyringsutgiftene, øker brannsikkerheten og gir i de fleste tilfeller bedre lydisolering.

IsoCell isolasjon er organisk. Disse «pustende» egenskapene er et ekstra pluss når en etterisolerer hus der det ikke er dampsperre/fuktsperre.

Celluloseisolasjon (Isofiber/IsoCell) er best egnet for innblåsing i vegger og tak, da denne type isolasjon er hygroskopisk med en likevektsfuktighet som ligger under treverkets vil den holde treverket tørt og friskt.

Innblåsing av isolasjon er den mest effektive og rimeligste måten å etterisolere vegger, der det er hulrom (bindingsverk),og i gulv.

Gulv har liten fuktbelastning, det vil derfor ikke være noe fare for fuktskade med tanke på Hvilken isolasjonstype man velger. Men her bør man tenke på det helsefarlige svevestøvet ved innblåsing, av annen type isolasjon som kan være irriterende og kreftfremkallende.

Loftisolering utføres enklest ved løsblåsing av isolasjon, og gir et bedre resultat enn legging av isolasjonsmatter.


Før

Fyller og tetter 100% Står under press og vil aldri sige
Levert av  
mangadexmangadex